/DaIin pamjet brenda shtëpisë Iuksoze të Ilda Bejlerit (VIDEO)

DaIin pamjet brenda shtëpisë Iuksoze të Ilda Bejlerit (VIDEO)

Ilda Bejleri, moderatorja e njohur shqiptare dhe shume e komentuar dhe e Iakmuar,

largimi i së cilës nga Digitalb bëri shumë b.ujë, do të shfaqet në moderimin e “Procesi Sportiv” në Top Channel.

Së fundmi, Ilda ka lajmëruar se emisioni ka filluar dhe këtë e ka bërë duke zbuluar njëkohësisht edhe disa pamje nga shtëpia e saj.

Në këtë video të publikuar nga Ilda, shihet se moderatorja del nga dhoma e gjumit, shkon në atë të pritjes, ku bie në sy arredimi modern.

“Sot në mbrëmje shihemi në Top Channel”, ka shkruar ajo.

https://youtube.com/watch?v=nT1mOpLtxxE%3Ffeature%3Doembed