/DaIin pamjet e para nga TËRMETl i fųqishëm 7.3 baIIë në Japoni (VIDEO)

DaIin pamjet e para nga TËRMETl i fųqishëm 7.3 baIIë në Japoni (VIDEO)

Një tërmet i fortë me një madhësi paraprake prej 7.3 ballësh goditi brigjet e Japonisë lindore sot, duke tronditur ndërtesat dhe duke shkaktuar ndërprerje elektriciteti, por duket se nuk kishte dëme në njerëz dhe nuk u dha paralajmërim për tsunami.

Epiqendra e tërmetit ishte në brigjet e prefekturës Fukushima në një thellësi prej 60 km (36 milje), tha Agjencia Meteorologjike e Japonisë.

Tërmeti goditi në 11:08 paradite dhe tronditi edhe shtëpitë dhe zyrat në Tokio dhe u pasua nga pas tronditje, duke përfshirë një goditje me madhësi 4.7.

https://www.dailymail.co.uk/embed/video/2355040.html