DaIin pamjet, ja kush është ish grυaja e Noizyt! (Video)

Mamanë e Leandrës dhe ish gruan e Noizyt të gjithë jemi mësuar ta shohim në vetëm në tatuazh në njërin krah të këngëtarit derisa ky i fundit vendosi që ta hiqte.

Mirëpo ajo është femra e parë që Noizy e ka dashur aq shumë sa për vite me radhë mbajti fytyrën e saj si tatuazh.

Ajo tani jeton bashkë me Leandrën në Londër dhe pavarësisht që çifti duhej shumë dikur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *