DaIin pamjet: SHlKONl si kanë qënë motrat Kardashian para se të bëheshin të famshme

0
156

Paratë nuk blejnë dot dashurinë, por sigurisht që blejnë stilistë, ki rurgë pIastikë, trajnerë personalë dhe specialistë kozmetike.

Në vitin 2007, Kardashianët ishin thjesht një familje e pasur që jetonte në Los Angeles.

Por, pas 17 sezonesh të “Keeping Up With the Kardashians” dhe miliona dollarëve më vonë, pamja e jashtme e Kourtney, Kim, Khloe, Kendall dhe Kylie ka ndryshuar jashtëzakonisht shumë.

Dhe për këtë, meritën e kanë paratë. Op eracionet e gj oksit, b otoksi, “fiIIer”-at dhe ope racionet për të p asmet kanë bërë që motrat e famshme të shndërrojnë krejtësisht mënyrën se si duken.