syntax error, unexpected '<', expecting end of file

DaIin të paIarat/ Dikur Bora Zemani këndonte në festivaIe: Ja vidoja, më mirë se Melisa këndon

E njohim të gjithë sot si prezantuesja e Për’puthen, por pakkush e di rrugëtimin e Bora Zemanit para se Olsa ta përfshinte në programin që ka marrë vemendjen e çdo shqiptari.

https://youtube.com/watch?v=ioojyPin8ik%3Ffeature%3Doembed

Në një intervistë të disa viteve më parë, Bora Zemanit pranon se ka mbaruar shkollën e Artit për kanto dhe balet. Madje shprehwt se edhe ka bere një këngë, si dhe ka marrë pjesë në Top fest.

Me pak fjalë qenka Artiste, po Artiste si Melisa?

https://youtu.be/ioojyPin8ik