/Dalin detajet e projektit 32 milionë dollarë, “Hollywood” gati të bëjë filmin për Haklajt e Tropojës

Dalin detajet e projektit 32 milionë dollarë, “Hollywood” gati të bëjë filmin për Haklajt e Tropojës

Historia e familjes Haklaj, e njohur tashmë në të gjithë Shqipërinë do të kthehet në një film Hollywood.

Filmi me titull “Haklaj” do të jetë me 4 seri dhe do të flasë për shqiptarët e viteve 1990-2000 dhe vr asjet dhe kr imet e ndodhura në këtë familje.https://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?client=ca-pub-3203497460277976&output=html&h=430&slotname=9843253086&adk=2881806334&adf=2378960969&w=412&rafmt=11&psa=1&guci=2.2.0.0.2.2.0.0&format=412×430&url=https%3A%2F%2Fjxfpaintingservice.ca%2F&flash=0&fwr=1&wgl=1&adsid=ChAI8Iyw-AUQxqW26I3n5K4kEkwAXcgSEZ5dE26vx5t1-rLzBcF1WW1vKLXJJmTDum8zuWsiQqkDt4oG8qfVnIGlOuZpRz0AM7bG8xZ4X_g-U4-Ln_f9Q7p4Gfm3FBLa&dt=1594672525557&bpp=24&bdt=1147&idt=400&shv=r20200709&cbv=r20190131&ptt=9&saldr=aa&abxe=1&cookie=ID%3D60d1d363d32bb6b2%3AT%3D1592373290%3AS%3DALNI_MbHf6_G3TieIlxgeNWJlNd5GxIEhw&correlator=478926244652&frm=20&pv=2&ga_vid=834863688.1592373287&ga_sid=1594672526&ga_hid=1967112811&ga_fc=0&iag=0&icsg=563544848547008&dssz=42&mdo=0&mso=0&rplot=4&u_tz=120&u_his=1&u_java=0&u_h=892&u_w=412&u_ah=892&u_aw=412&u_cd=24&u_nplug=0&u_nmime=0&adx=0&ady=953&biw=412&bih=756&scr_x=0&scr_y=0&eid=21066485%2C21066651&oid=3&pvsid=2631453742025478&pem=408&ref=https%3A%2F%2Fm.facebook.com%2F&loc=https%3A%2F%2Fwww.korrieri.com.al%2F2020%2F07%2Fdalin-detajet-e-projektit-32-milione-dollare-hollywood-gati-te-beje-filmin-per-haklajt-e-tropojes%2F%3Ffbclid%3DIwAR1QPBffMNSrsBbfTaLM2HrgV4Tx2S5IsplJjK3VShP9fUlwBamcnM_oxys&rx=0&eae=0&fc=900&brdim=0%2C0%2C0%2C0%2C412%2C0%2C412%2C756%2C412%2C756&vis=1&rsz=%7C%7CoEebr%7C&abl=CS&pfx=0&fu=8336&bc=31&jar=2020-07-13-18&ifi=1&uci=a!1&btvi=1&fsb=1&xpc=w4k5HPeFZ8&p=https%3A//www.korrieri.com.al&dtd=432

Protagonist do të jetë Fatmir Haklaj dhe familjen e tij, ku rolin e tij do ta luajë një doktor shqiptar, i quajtur Jurgen Malaj.

Projekti-film është ideuar dhe organizuar nga një regjisor suedezo-amerikan, si dhe nga një regjisor shqiptar i Kosovës. Në këtë film do të marrin pjesë aktorë të shumtë shqiptarë, të cilët do të jenë nga disa treva shqiptare.

Buxheti fillestar i filmit është një shumë prej 32 milionë dollarë amerikanë të mbledhur në formën e donacioneve nga individë dhe biznese me influencë.

Ndërkohë në këto katër seri pritet të tregohet realiteti i hidhur shqiptar i atyre viteve, luf tën e përg jakshme për ha kmarrje ndërmjet fiseve shqiptare të nxitur e nga politika./abcnews

Jurgen Malaj:

Vëllezërit Haklaj: