/Dalin detajet: Ja pse i mori jetën fieraku gruas së tij 28-vjecare në sy të fëmijëve 6 dhe 4 vjec

Dalin detajet: Ja pse i mori jetën fieraku gruas së tij 28-vjecare në sy të fëmijëve 6 dhe 4 vjec

Personi në fjalë është i riu, i cili mbrëmjen e djeshme i mo ri je tën bashkëshorten e tij Irvana Hyka, 28 vjeç, në banesën ku jetonte në lagjen “Sheq i Madh” në Fier.

Ndërkohë p ol i ci a njofton se trupi i pa je të është gj etur rreth orës 10:20, në vendin e quajtur “Vija e ngjalës”. Ai ishte shpallur në k ë rkim pikërisht për v r a sje n e bashkëshortes së tij.

Demokrat Medinaj dhe Irvana Hyka lanë pas dy fëmijë të mitur, ndërsa familjarët kanë k onf irmuar se gruaja tashmë e ndjerë ishte në pritje të një fëmije tjetër pasi ishte 6 jav ësh shtatzënë. Si thuhet ata janë zënë për moti ve ba nale. Kurse dy fëmijët e vegjël 6 dhe 4 vjeç panë çdo gjë.