/Dalin mesazhet që i dërgonte të MlTURËS 46-vjecari: Të dua o dritë (Foto)

Dalin mesazhet që i dërgonte të MlTURËS 46-vjecari: Të dua o dritë (Foto)

Blerim Bizgjoni, 46-vjeçari nga Pogradeci i ar restuar nga Pol icia për “Marr ëdhënie se ksuale ose hom oseksuale me të mitur”, ishte shumë aktiv në rrjetet sociale.

Aktiv në komentet që i linte 14-vjeçares në profilin e saj në Facebook.

E kjo e fundit, e cila e çoi pas he kurave bashkëfshatarin nga Vërdova, me den oncimin se ishte dh unuar, pre sionuar dhe pë rdh unuar prej një muaji nga 46-vjeçari, nuk ia linte mangut përgjigjet.

Nga profili i të miturës në Facebook, shohim se replikat e tyre me komente kanë vijuar deri tre ditë më parë, kur në një foto që ka postuar e reja, Blerimi i komenton me emoji “i love you”.

Ndërsa ajo i përgjigjej me emoji, dhe në komplimentin si gazetare, ajo ia kthen “haha, e di e di”.