/Dalin pamjet duke e bërë në makine? Andi dhe Melisa kapen mat (Video)

Dalin pamjet duke e bërë në makine? Andi dhe Melisa kapen mat (Video)

Prej disa kohesh flitet per nje marredh enie te mundshme mes Andit dhe Melisen gje e cila nuk eshte pranuar asnje moment nga ta.

Madje Melisa pak dite me pare e ka mohuar ne emision teksa kane dal disa fakte qe dyshja kane nisur bashkejetesen.

Se fundmi ne disa faqe memesh si An tidr oga,vrima.al eshte duke qarkulluar nje video e Andit dhe Melises ku duket sikur ata po kryejne marredh enie s*ks uale.

Teksa kane ndaluar ne disa rrethina ata shihen te dy ne pjesen e pasme te makines.Epo kete Melisa nuk ka si ta mohoje. Po kur jetojne bashke pse ne makine, apo per nje eksperience ndryshe?!


Video Player