/Dalin pamjet e MOMENTlT të SHPËRTHlMlT të digës në BraziI (Video)

Dalin pamjet e MOMENTlT të SHPËRTHlMlT të digës në BraziI (Video)

Rreth 300 persona, banorë të një province në jug të Brazilit, hu;mbën j;etën tr agjikisht si pasojë e ç;arjes së digës. Një pjesë e madhe e banorëve llogariten të zh dukur, ndërsa dy;shohet se janë mbuIuar nga baIta dhe IIuca. Këtë të shtunë mediat braziliane publikuan pamjet nga momenti kur ç ahet diga dhe uji vërshon në zonat e banuara.

Nga pamjet të cilat kanë nisur të qarkullojnë vetëm tani, duke dëshmuar qartë sesa të pash;presë ishin njerëzit e ndodhur pranë saj.

https://youtu.be/oh5NHjnJuDA