/Dalin pamjet nga brenda spitaIit,roja sheh diçka që e truIIosi fare

Dalin pamjet nga brenda spitaIit,roja sheh diçka që e truIIosi fare

Çka e bën kohën perfekte për një histori me fantazma.

Një video e filmuar nga kamera e sigurisë së një spitaIi në Indi po bën xhiron e rrjetit.

Në video shihet sesi një karrige lëviz vetë pa e shtyrë askush, duke dalë nga dyert e spitalit.

Në pamje të parë të krijohet ideja sikur karrigia lëviz vetë për shkak të rrotave.

Por kur e shikon me vëmendje duket sikur diçka e drejton pasi ajo merr edhe pak kthesë.

Punonjësi i sigurisë i cili ishte në detyrë në këtë moment u shpreh:

“Shkova për të pirë ujë dhe pashë karrigen të lëvizte vetë”