syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Dalin pamjet,shihni banesën përraIIore ku jeton zonja Eni…!!!

Na mbetën sytë/ Ju zgjidh hallet shqiptarëve, shihni banesën përrallore ku jeton zonja Eni:Eni Çobani shquhet si njëra ndër figurat televizive më simpatike të ekranit.

Ajo shfaqet gjithmonë e kuruar në detaje para publikut, ndërsa arrin të rrëmbejë vëmendjen me simpatin dhe bukurin e saj, dhe e tillë duket se është edhe kur nuk përdor fare grim. Por edhe shtëpia e saj duket ashtu një prej më të bukurave.