/Dalin qe qarkullim fotografite e rralla nga komunizmi,vajzat qe c.menden Enverin (Fotot)

Dalin qe qarkullim fotografite e rralla nga komunizmi,vajzat qe c.menden Enverin (Fotot)

Janë publikuar disa fotografi të mjeshtrit të mirënjohur Petrit Kumi, i cili ka lënë gjurmë shumë të rëndësishme në historinë e fotografisë shqiptare para viteve 1990.

Petrit Kumi, mjeshtri me një karrierë gjysmëshekullore në fotografinë e shtypit është sot i fundmi i një plejade fotografësh shqiptarë, që ruan ende emo.cionet dhe sfidat e një kohe tjetër të fotografisë, krejt e ndryshme nga kjo e sotmja.

Atëherë asgjë nuk ishte digitale, e çastit. Përkundrazi, rezultati i shkr.epjes së kërkuar vinte pas orësh të tëra pritje në dhomën e errët.

Më poshtë po përcjellim disa nga sh.krepjet e tij më të mira