syntax error, unexpected '<', expecting end of file

DALlN KRlJESA MISTERlOZE NË LlQEN ME KOKË DERRl DHE DUAR SI TË NJERlUT

Peshkatarët që po lundronin në një liqe të Shteteve të Bashkuara hasën në një krijesë të misterioze, që nuk dihet ende se çfarë është.

Nëse shikohet nga afër, ajo e ka kokën si të derrit, por brenda në ujë i shihen gjymtyrët, që i ka sikur duart e njeriut, ndërsa ka edhe një bisht të gjatë

“Çfarë dreqin është kjo, eja të ikim sa nuk ka nisur të mbajë erë të keqe”, dëgjohet duke thënë njëri në sfond, teksa largohet prej trupit të dekompozuar.

Ngjarja e pazakontë është bërë virale, dhe është komentuar shumë në internet.

“Koha e gjatë që ka qëndruar në ujë, ka bërë që derrit t’i zgjaten dhe lëshohen këmbët dhe të duken si duart e njeriut”, ishte një prej komenteve.

Shkaku i gjymtyrëve dhe bishtit të gjatë, disa besojnë të jetë qen i dekompozuar, koka e të cilit është fryrë nga uji.

Shiko Videon:

https://youtu.be/VLKXQzHT5UE