/Dëbora “mbulon” Voskopojën, shikoni pamjet e mrekullueshme

Dëbora “mbulon” Voskopojën, shikoni pamjet e mrekullueshme

Dukej se moti i ftohtë po e paralajmëronte dhe borën në rrethin e Korçës.

Gjatë natë së djeshme, nën petkun e bardhë u “vesh” fshati turistik i Voskopojës.

Banorët vendas por edhe turistët e pranishëm u zgjuan me një pamje mah nitëse.

Voskopoja njihet si një vend shumë atraktiv për pushuesit, sidomos në kohën e dimrit, por dhe më rënien e dëborës turistët tashmë do kenë dhe një arsye më shumë për të shkuar.