/Dëgjojnë një zë drithërues në spital, ja cfare zbulojne infermieret

Dëgjojnë një zë drithërues në spital, ja cfare zbulojne infermieret

Spitalet janë mjedise ku shumë engjëj me bluza të bardha kujdesen për ata që vuajnë. Ata janë vende të heshtura, ku shpesh kërkohet disiplina më e madhe për të respektuar ata që jetojnë me vuajtje.

Nuk duhet të ketë qenë një mendim i mirë ai çfarë shoqëroi një grup infermierësh në momentin kur një melodi u erdhi në vesh. As zhurma e një pianoje dhe zëri interesant nuk mund ta bënte atë që po ndodhte të pranueshme: Dikush po shqetësonte qetësinë e shenjtë të mjedisit të tyre të punës.

Duhej vetëm pak çaste për të kuptuar se nga vijnë ato tinguj dhe sa më shpejt që ishin në gjendje të kuptonin se çfarë po ndodhte, ata duhet ta ndalonin.

Para tyre ishte një nënë që, në mes të një spitali, po mbante një koncert të vërtetë. Jo nga zgjedhja subversive, por sepse donte djali i saj, pacient i fundit, të jetonte sa më shumë momente të ishte e mundur me ngushëllimin e muzikës dhe zërin e nënës së tij që e donte aq shumë.

Lincoln Tanner, emri i djalit të pafat, nuk kishte as një vit, dhe shumë pak i mbetej të jetonte, shkruan ShkodraNews. Nëna e tij Abby nuk donte ta linte për asnjë sekondë, por fatkeqësisht së shpejti nuk do të ishte në gjendje ta mbante më në krahë ose ta shohë para syve të saj.

Fëmija ishte shumë i sëmurë dhe ajo po priste bashkë me të që mjekët ta vizitonin.

Kishte piano në dhomën e pritjes…E nëna sapo e pa u ul në të dhe nisi të luante muzikë dhe të këndonte.

ShkodraNews shkruan: Muzika u përdor për të lehtësuar tensionin e asaj jete të vështirë në të cilën ajo dhe fëmija i saj i vogël ishin të detyruar të jetonin.

Gishtat e saj vrapuan me shpejtësi në instrument, ndërkohë që zëri i ngritur filloi të këndonte këngën “Never Enough”.

Momenti prekës është filmuar nga dikush dhe sapo u postua në internet është bërë viral; shfaqja është e bukur dhe mjaft dramatike.