Dëgjon Diçka Të Brenda Murit, Kur E Hap Gjen Diçka Të HABlTSHME (Video)

0
352

Një burrë nga Tennessee ka zbuluar diçka të hab itshme brenda një muri të shtëpisë.

David Glover që punon si bletar, u thirr kohët e fundit në një shtëpi të Germantown për të hequr bletët. Glover i tha Fox News të premten pronari i shtëpisë, të cilin nuk e identifikoi, është aIergjik ndaj bletëve dhe më parë kishte angazhuar një kompani lokale të kontrollit të dëmtuesve për të hequr krijesat – por pa asnjë dobi.

Përfundimisht, Glover ishte rekomanduar si një mënyrë për të hequr qafe bletët me mjaltë.

Kur mbërriti të premten e kaluar, Glover mori një skanim termik për të marrë një ide se ku ishin vendosur bletët. Por ai nuk kishte asnjë ide se sa e madhe ishte kosherja e bletës derisa ai hapi murin.

Ai zbuloi se bletët po hynin në zgjua përmes një vrime të vogël midis tullave dhe cepit të dritares, kështu që ai nisi të hiqte tulla – një nga një – duke zbuluar ngadalë kosheren masive.

Për më shumë se katër orë, Glover hoqi të gjitha bletët.

Përfundimisht, Glover – i cili ka punuar në biznesin e heqjes së bletëve që nga viti 2009 dhe heq rreth 250 koshere në vit – tha në një postë tani virale në Facebook pronari i shtëpisë ishte “më shumë se i kënaqur që ne ishim në gjendje për të hequr dhe zhvendosur bletët dhe kosheret e tyre. “Postimi i tij, i cili detajonte ngjarjen, kishte më shumë 80,000 reagime dhe 20,000 komente nga mëngjesi i së premtes

https://youtu.be/3Tn3Nc69lvA