Dehet me shokët dhe hapi një gropë, kur u zgjua në mëngjes nuk u besoi syve (FOTO)

  0
  445

  Një burrë nga Cardiff, Wales sëbashku me 3 shokët e tij ishin bërë tapë dhe hapën një gropë në kopshtin e prapmë të oborrit të tij, por kur u zgjuan në mëngjes nuk u besuan syve.

  Në mëngjes pas disa birrave babai i tre fëmijëve i kishte shkaktuar një dëm të madh kopshtit të shtëpisë dhe gruaja e tij ishte inatosur shumë për këtë fakt.

  Ai për t’ia ulur pak nervat gruas së tij iu fut punës dhe e shndërroi gropën në një pishinë gjigante. Kështu, jo vetëm bashkëshortja por edhe fqinjët e tij mbetën të kënaqur që mund të shkojnë ta vizitojnë për t’u freskuar.

  Shikoni fotot më poshtë