DekΙarata “b..mbë” e gazetarit: Videon Er…tίke të Salianjit me Grida Dumën, ma sοlli Sali Berisha…

Videon e rot ike mes Ervin Salianjit dhe Grida Dumës e ka nxjerrë Sali Berisha.

Kjo gjë pohohet nga ana e gazetarit Elvi Fundo, portali i të cilit botoi mesazhet ero ike mes dy deputetëve demokratë.

“Videon e Salianjit me GD ma solli Sali Berisha”, shkruan Fundo në Tuiter, pa dhënë më shumë detaje. 

Ervin Salianji dhe Grida Duma u filmuan ndërsa shkëmbenin disa mesazhe të forta erot ike në ambientet e Kuvendit, në kohën që zhvillohej seanca parlamentare.

Askush prej tyre nuk ka dhënë asnjë shpjegim, ndërkohë që prej daljes së kësaj video, ishte aluduar se ai që e nxorri ishte pikërisht Sali Berisha.

Nuk dihet nëse tashmë do të ketë ndonjë reagim nga Lulzim Basha, pasi ky veprim i Berishës është edhe një goditje e rëndë për të.

Kjo, duke qenë se Salianji dhe Duma njihen si dy prej njerëzve më besnikë të tij dhe që janë promovuar në PD, pikërisht nga Basha.