/Del biseda/ Vajza e fejuar i jep fund lidhjes paralele, por ndryshon mendim direkt kur djali i tregon makinën

Del biseda/ Vajza e fejuar i jep fund lidhjes paralele, por ndryshon mendim direkt kur djali i tregon makinën

Tradhtltë dhe numri femrave dhe meshkujve materialist është shtuar ndjeshëm vitet e fundit nisur edhe nga një trondltje totale e institucionit të familjes dhe raportit moral në shoqëri.

Rasti më konkret është një bisede mes një burri dhe një vajze të re e publikuar nga faqja “Lolita”, të cilët kanë patur një lidhje sëbashku edhe pse vajza ishte e fejuar.

Më pas, ajo vendos t’i japë fund lidhjes, por kur burri i tregon makinën vajza ndryshon mendim dhe i del sërish në takim.

Për më tepër, ndiqni bisedën në galerinë e mësipërme.