/Del e kaIuara e errët e poIicit Nevaldo Hajdaraj/Ka dhënë Iekë me fajde dhe është marrë edhe me…

Del e kaIuara e errët e poIicit Nevaldo Hajdaraj/Ka dhënë Iekë me fajde dhe është marrë edhe me…

Miqtë e Nevaldo Hajdarajt, o fi cerit të pol ici së që q ë llo i 25 vjecarin Klodian Rasha kanë folur për të historinë e jetës së tij.

Të ftuarit në emisionin ‘Shqipëria Live’ ishin Ledion Muqaraku, Arben Hajdarmataj dhe avokati, ku diskutuan për çështjen e të kaluarës së dyshimtë të Nevaldo Hajdarajt.

Ledion Muqaraku tha se njohja e tij me Nevaldo Hajdarajn ka ndodhur në periudhën e vitit 2011, kur ai ka qenë kamarier dhe se i ka kërkuar 500 mijë lekë të vjetra.

“E njoh prej periudhës 2011, i cili ka qenë kamarier në rrufën Bardhyl, nëpërmjet shokut tim Endri Metaraku. Gjatë asaj periudhe ai jetonte në një shtëpi me qira dhe ka qenë i qetë, ai jepte lekë me fa jde. Pas disa muajsh u binda se jepte shifra që varionin nga shuma 300 mijë lekë, ku më ka kërkuar 500 mijë lekë të vjetra, por ka qenë i rregullt, ku herë pas here dilte edhe nga shinat në periudhën kur unë e kam njohur.

Me sa jam informuar, kush është ai që nuk loz në bi xhoz edhe kontaktin e fundit e kam pasur në 10 Mars të 2014 se unë hodha shokun e tij në gjyq. Shoqëria jonë ka qenë mjaft e afërt sepse ne na lidhte puna, në 2011 ai çuditërisht doli që kishte mbaruar gjimnazin dhe ëndrra e tij në realitet si po lic doli në 2016.

Unë nuk mund ta shpreh se ka nar ko tiz ëm për shkak të vendlindjes, nëse ku punonjës pol icie është rekrutuar nga ligji, ky është listuar në pjesën fituese, ku kjo e kalon hi potizmin në shkelje ligji.