syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Del foto, ky është bυrri që përdhunoi dhe la sh tatzënë 20-υjeçaren e sëmυrë

Ky eshte Petrit Arapi, i cili akuzohet se ka abuzuar dhe ka lene shtatzane një 20-vjeçare, me probleme të shëndetit mendor.

Gjykata e Fierit ka caktuar masën ‘arrest me burg’ për 56-vjeçarin.

Ndërkohë bashkëshortja e tij është shprehur se nuk di asgjë për ngjarjen.

“Moj çfarë thua ti moj, ej, nuk di gjë fare. Për atë punë burri im moj… Jeni në terezi jua apo.

Çfarë po thonë këto moj xhan, u qyqja moj nënë.

Ua moj nëne, çfarë po thotë kjo, çfarë bëhet kështu. Nuk di gjë unë gjallë në botë për këto punë.

Mua më ka ardhur policia 3-4 herë më ka thënë për drogë, drogë, drogë. Erdhën, kontrollua rreth e qark, nuk ka gjë thanë dhe ikën.

Nuk kam unë asnjë problem me fqinjët. Çfarë po më thua mua kështu.

Unë po them vetëm këtë, që erdhi policia e akuzoi për drogë”, u shpreh ajo për mediat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *