/Del foto/ Ky është mónstra që vràu gruan këtë mbrëmje, vetëm 28 vjeçe dhe nënë e 2 fëmijëve të vegjëI

Del foto/ Ky është mónstra që vràu gruan këtë mbrëmje, vetëm 28 vjeçe dhe nënë e 2 fëmijëve të vegjëI

29 vjeçari i cili vr.au bashkëshorten pasditen e sotme në Fier, Demokrat  Medinaj është nipi i Arben Isufaj, i njohur me nofkën ‘Ben Qimja’.

Arben Isufaj i njohur ndryshe si “Ben Qimja” u lirua në vitin 2015 nga burgu. Gjykata e Fierit, atëkohë liroi nga akuzat Ben Qimen duke refuzuar kërkesën e Prokurorisë për ekstradimin e tij drejt Italisë.

Ben Qimja konsiderohej si një ndër personat më të kërkuar të Policisë italiane, ndërsa u arrestua në Shqipëri në vitin 2014. Ai është akuzuar gjithashtu nga Prokuroria për një vr.asje të ndodhur në vitin 2002, por që nuk është provuar në Gjykatë.