/Del fotoja/ Mbi kolonën e dëmtuar nga TERMETl, hidhet beton: Zoti pastë MESHlRE për të pafajshmit!

Del fotoja/ Mbi kolonën e dëmtuar nga TERMETl, hidhet beton: Zoti pastë MESHlRE për të pafajshmit!

Ish-zvministri i Arsimit, Taulant Muka në një postim një rrjetet sociale duke iu referuar pedagogut të ‘Inxhinierisë së Ndërtimit’, Luan Myrtaj ka lënë të nënkuptohet se dëmtimet e mëdha nga t.ërmeti nëpër ndërtesa po mbulohen vetëm duke u hedhur beton sipër.

Postimi i Mukës:

@Luan Myrtaj, Pedagog i Inxhinierise se Ndertimit: “Kjo që po shikoni po trumpetohet si zgjidhje ndaj tër.metit. Kolona është jashtë çdo standardi sizmik. Turp e faqja e zëzë. Zoti pastë mëshirë për të pa fajshmit.”
Po ashtu krahas këtij postimi, Muka ka publikuar edhe një foto ku dallohet se mbi një kolonë të dëmtuar, po hidhet beton.

Kujtojmë këtu se nga të.rmeti i 26 nëntorit u shuan 51 j.etë dhe me mijëra familje mbeten në rrugë të madhe, pasi banesat e tyre u shkatërruan.

U tha nga shumë persona se nëse do të kishte pasur ndërtime më cilësore, ndoshta nuk do të kishte aq shumë dëme.