/Del në rrugë, p rek 100 meshkuj në ORGANlN gje nitaI, arsyeja e kësaj vajze do ju befasojë…(VIDEO)

Del në rrugë, p rek 100 meshkuj në ORGANlN gje nitaI, arsyeja e kësaj vajze do ju befasojë…(VIDEO)

Një ek speriment social i zhvilluar në Brazil ka vënë në provë rreth 100 meshkuj.

E themi këtë, pasi një modele ka prekur tek or,gani gjenitaI meshkuj të cilët ishin, duke ecur në rrugë, kafene dhe ambiente të tjera.

Ajo ka pa prekur çdo mashkull që i dilte përpara.

Shumë prej tyre meshkujve janë ndjerë të sh okuar, disa janë fyer por të gjithë pa përjashtim janë ndjerë në siklet.

Modelja në fjalë ka th yer një rekord e para se asnjë femër nuk ka gu xuar të bëjë diçka të tillë më parë dhe e

dyta sepse arriti të prekë më shumë se çdo modele tjetër që e ka kryer këtë eksperiment social.