Lajme

Del në rrugë, prek 100 meshkυj në οrgαnin gjenίtαl, arsyeja e kësaj vαjze do ju befasοjë…(VIDEO)

Një ek speriment social i zhvilluar në Brazil ka vënë në provë rreth 100 meshkuj.

E themi këtë, pasi një modele ka prekur tek organi gjenital meshkuj të cilët ishin, duke ecur në rrugë, kafene dhe ambiente të tjera.

Ajo ka pa prekur çdo mashkull që i dilte përpara.

Shumë prej tyre meshkujve janë ndjerë të sh okuar, disa janë fyer por të gjithë pa përjashtim janë ndjerë në siklet.