Lajme

Del nga bιnaret Ilir Meta! I kam thene Yuri Kim te me vrαsë, por ajo do te me..

Ambasadorja amerikane Yuri Kim e ka cilësuar të “papranueshme” deklaratën e Presidentit Ilir Meta, i cili para dy ditësh ftoi qytetarët që të mp rehin sf urqet dhe s ëpatat në mbrojtje të votës.

Pas këtij mesazhi të fortë, Ilir Meta ka h umbur k ontrollin dhe ka shp ërt hy er duke treguar shumë prapaskena mes takimit të tij me Yuri Kim.

Meta tha se i ka thënë ambasadores që është në vendin tonë për marrëdhëniet mes SHBA dhe Shqipërisë, jo Serbisë.

“Janë 100 ambasada të mbajnë vendin e tyre.

Nëse SHAB kanë një problem me mua siç thotë ky qen bir qeni çuni i Kristaq Ramës, SHBA nëse kanë gjë me mua, se ky nxjerr spiunët e UDB0-së, Frrok Çupin me shokë,

Unë e di që nuk jam i pavd ek shëm, nuk jam nga ata që mendojnë se jam i pavd e kshëm, se kur ka vd e kur dhe Skënderbeu, jo më Ilir Meta.

I kam thënë që nëse keni gjë me mua më lajmëroni nëse e keni se unë e di që ju më vr i sni, më çoni te Mali me Gropa dhe më lëshoni një raketë që të mos dëm t oni njerëzit e tjerë.

Takimin e parë ia kam thënë zonjë je këtu për marrëdhëniet mes Shqipërisë dhe Amerikës dhe jo mes Serbisë dhe Amerikës.

Ajo do të mbajë këto qëndrime le ti mbajë punët e saj, do të vazhdojë me Edi Ramën le të vazhdojë”, tha Ilir Meta i ftuar në një studio televizive.