/Del ‘video e 3 to rturë’ ndaj Brisildes ne Shkoder/ Margarita: Kur ja ke ul pantoIIat Nojës, ku kam qenë unë atë ditë?!

Del ‘video e 3 to rturë’ ndaj Brisildes ne Shkoder/ Margarita: Kur ja ke ul pantoIIat Nojës, ku kam qenë unë atë ditë?!

Saga e to.turave fizike dhe psikologjike që Brisilda Rroku ka përjetuar prej Margarita Gjonit vijon në një seri videosh që kanë mbërritur në redaksinë e JOQ Albania.

Në videon Nr. 3 sërish janë dy vajzat në rrugët e Shkodrës ndatën vonë ndërsa Gjoni vijon të ushtrojë pre.sion ndaj Rrokut duke i kërkuar me ngulm kur “ka ulur pantollat” me të dashurin e saj prej tri vitesh Nojën.

Kujtojmë se Margarita është arr.estuar ditën e sotme nga policia e Shkodrës pas den.oncimit të rastit në redaksinë e JOQ Albania.

Në këtë video e cila zgjat mbi 6 minuta në disa momente është vetë Margarita e cila në rolin e dhu.nueses kërc.ënon Brisildën se do e çojë në polici.

Një pjesë nga biseda:

Margarita Gjoni: Kur ke pas marrëdhënie herën e fundit me të asnjë sen tjetër nuk dua se t’ka bë pr.esion ty e t’ka thën të my.s e familjen të han m*tin.

Brisilda Rroku: S’dua me e cu në polici.

Gjoni: S’ka përse un ty tkam pas motër shoqe t’kam vu me fjet në shtëpi ti pse spo më difton c’ësht tër ky se.kret. Mua më dëfto kur ke pas marrëdhënie me Nojan se mua s’më ke dëftu ti kujton se Rita s’din asnjë sen po incizoj gjithcka me ja kallxu familjes teme se me ate mashkull skam me pune pse ja ule pantollat te beri pr.esion?

Rroku: Bëmë c’te duash mua vetem familjen mos ma prek kam me te kallxu

Gjoni: Kur ke shku me njat mashkull kur e ke dit që kam qën un me të?

Rroku: Noja me tha Riten e kam me kalu jeten ti je nje moment kenaqesie.

Gjoni: Car femne je ti a e ke dit ti qe Rita njeher ka me e marr vesh ku jam ken un kur ke ul pantallonat dua me dit më difto se jam tri vjet me Nojën moj motër.

https://player.boostplatforms.com/video?id=1598358188160