/Demokrati me flamur hipën në majë të shtyllës së tensionit të lartë, Xhelal Mziu: Ia vlen të rrezĺkosh

Demokrati me flamur hipën në majë të shtyllës së tensionit të lartë, Xhelal Mziu: Ia vlen të rrezĺkosh

Një qytetar matjan ka rrezikuar jetën duke hipur në majë të shtyllës së tensionit të lartë për të vendosur flamurin e PD-së.null

Kandidati i PD-së në qarkun e Dibrës, Xhelal Mziu ka publikuar videon në Facebook, ndërsa shkruan se ia vlen të rrezikohet jeta dhe veprimi i tij është shembull.

“Për të ngritur të mirën dhe për të rrëzuar të keqen ia vlen të rrezikosh. E keqja do të marrë fund me 25 prill.

Të gjithë bashkë do ta ndryshojmë Dibrën, Matin, Bulqizën dhe gjithë Shqipërinë.

Shembullin na e jep ky qytetar Matjan” shkruan ai.