/Denoncimi i rëndë/ Qytetarja i shkruan Eni Çobanit, e a shpër përgjigja e saj

Denoncimi i rëndë/ Qytetarja i shkruan Eni Çobanit, e a shpër përgjigja e saj

Një qytetare ka shkruar pranë redaksisë së JOQ Albania, ku hedh a.kuza të r.ënda ndaj një personazhi të njohur publik.

Në mesazhin e saj, den.oncuesja tregon se pasi ka bërë një koment, ku ka dhënë opinionin e saj mbi rubrikën “Shihemi në Gjyq” tek emisioni “E Diela Shqiptare”, avokatja e njohur, Eni Çobani i ka shkrojtur mesazh privat.

Zonja ka dërguar dhe një “screenshot” nga biseda, ndërsa shprehet se avokatja në fjalë i ka bërë presion që të mos shkruaj më, duke e cilësuar “të degj.eneruar”.

Më tej qytetarja pretendon se avokatja Eni Çobani i ka kërkuar nënës së saj 600 euro për të bërë emisionin për një problem të sajin, të cilin premtoi se do ta zgjidhte.

Sipas saj, avokatja i mori paratë nënës së saj, por çështjen nuk ia zgjidhi.

Mesazhi i plotë:

Pershendetje JOQ…dje shkruajta nje koment per emisionin e Eni Cobanit.dhash mendimin tim.ajo m u ka pergjigjur direkt ne mesenxher dhe me beri pr.esion qe mos te bej g.af e te shkruaj me….dhe me ka f.yer re..nde…i bera foto pergjigjes saj dhe te times se c fare i shkruajta…perdor dik.tatur se nuk i pelqeu sms ime… Familja ime eshte vi.ktim e emisionit te saj…ajo i kerkoj nenes time qe edhte 80 vjec 600 euro per te bere emisionin…ajo bene teater me familjet e va.rfera qe jane ne nevoj.qe kane shume haIIe dhe probIeme….nena ime me nje pencion 100 mi lek te vjetra.pagoi Eni cobanin dha dhe qindarken e fundit per te zgjidhir probIemin qe pati…eni cobani premtoj se do ta conte ceshtjen deri ne fund dhe pastaj i ge.njeu…leket i mori dhe pune nuk mbaroi…