/Deputeti demokrat Kujtim Gjuzi ‘gjuan’ SiIvanën e Kafazit të Artë: Paske baIIkon të RREZlKSHEM

Deputeti demokrat Kujtim Gjuzi ‘gjuan’ SiIvanën e Kafazit të Artë: Paske baIIkon të RREZlKSHEM

Deputeti Kujtim Gjuzi është ftuar në një panel jashtë politikës teksa dikskutoi për futbollin në emisionin “Procesi spotiv”.

Gjuzi nuk i kurseu kom.plimentet për të ftuarën tjetër që kishte përballë, Silvana Bushatin, e cila u bë e njphur nga publiku në momentin që fitoi në edicionin e gjashtë të “Kafazit të artë”.

Teksa moderatorja Ilda Bejleri e pyeti se në kohën që deputeti lunate futboll, cili futbollist vishej më bukur, ai filloi të kompl.imentonte vajzat e studios.

“Je veshur shumë bukur, si ti, si mbesa ime që kam këtu në krahë (referuar Alesia Bamit), ashtu edhe vazja përballë që s’ka nevojë për koment pasi ka një baIIkon të rre.zikshëm dhe duket,”- tha Gjuzi, fjalë të cilat u shoqëruan me të qeshura në studio.

“BaIIkonet janë të rrez.ikshme tek femrat,”– shtoi deputeti më tej.