/DERDHl aIumin të shkrirë në foIenë e miIingonave,u truIIos nga ajo që nxjerr !

DERDHl aIumin të shkrirë në foIenë e miIingonave,u truIIos nga ajo që nxjerr !

Derdhi alumin të shkrirë në folenë e milingonave, u ha bit nga ajo që nxori ! /

Milingonat janë të njohura si punëtor të mëdhenj që gjithmonë janë në lëvizje.

Sjelljet e tyre i kanë fascionuar shumë shkencëtarë.

Por, a jeni pyetur ndonjëherë se si duket brenda foleja e tyre? Ky njeri u përpoq ta kuptonte dhe …rezultati është i jashtëz.akonshëm

https://youtube.com/watch?v=IGJ2jMZ-gaI%3Ffeature%3Doembed