Deshi të ndalojë demat që të ndeshen, e pësoi keq burri kur e futën në mes (Video, +18)

    0
    375

    Disa po e quajnë trimëri e disa budallallëk, por një burrë i cili është munduar të ndalojë demat që të “ndeshen”, e ka pësuar vetë keq kur e futen në mes dhe nga goditjet e forta nga të dyja anët e përplasën në tokë.Ky burrë dukej se po luante rolin e “referit” në ndeshjen e demave, por në një moment ata bashkuan forcat për ta “neutralizuar” atë.

    Ai në vend se të tërhiqej dhe t’i shpëtonte më të keqes, vendosi të futet mes demave, veprim ky që i kushtoi shtrenjtë – duke e përplasur për tokë.Ndërkaq pronari i demave raportohet se është dënuar me 500 dollarë, kurse ngjarja e tmerrshme raportohet të ketë ndodhur në Indi.Deshi të ndalojë demat që të ndeshen, e pësoi keq burri kur e futën në mes (Video, +18)

    Video Player