/Detajet e r.ënda/ Shqiptari xheIoz v.ret gruan e tij në Austri, si e kontroIIonte me anë të një apIikacioni në telefon

Detajet e r.ënda/ Shqiptari xheIoz v.ret gruan e tij në Austri, si e kontroIIonte me anë të një apIikacioni në telefon

Detaje të reja janë zbardhur nga v.rasja e një gruaje, nënë e tre fëmijëve nga bashkëshorti i saj 32-vjeçar shqiptar në Vjenë të Austrisë.
Mësohet se shqiptari kishte marrë tre fëmijët dhe i kishte nxjerrë ata për drekë në një nga restorantet e Vjenës për të mos e parë ngjarjen e r.ëndë.

Pasi kishin përfunduar, 32-vjeçari Valdon D., kishte shkuar në stacionin e poIicisë dhe kishte rrëfyer të gjithë ngjarjen. Ai tha në poIici se pas një d.ebati e kishte g.oditur bashkëshorten e tij dy herë më një shkop pas koke. Menjëherë poIicia kishte shkuar në banesën e shqiptarit, por për fat të k.eq gruaja kishte nd.ërruar j.etë.

Shqiptari e kishte go.ditur bashkëshorten pasi dyshonte se ajo e t.radhtonte. Valdon D. i kishte instaIuar vi.ktimës një apIikacion në telefon që tregonte vendodhjen e saj. Pas kësaj, dy.shohet se ai e ka kapur atë me një burrë tjetër.

Në seancën gjyqësore avokati mbrojtës i shqiptarit tha:
KIienti im nuk donte ta vr.iste atë, por vetëm ta lë.ndonte.”