/Dhëndëri “ç mendet” ditën e dasmës, SHlKONl se çfarë bën nuses së tij

Dhëndëri “ç mendet” ditën e dasmës, SHlKONl se çfarë bën nuses së tij

Ky dhëndër po i “çmend” të gjithë, shikoni se çfarë bën në dasmën e tij

Ndonjëherë nervat nuk pyesin për vendin apo momentin.Duhej që dasma të ishte dita më e lumtur e jetës për një çift të ri, por nuk ndodh kështu për këtë djalosh.

Dhëndri në video shfaqet gjatë gjithë kohës i acaruar dhe reagon me nervozizëm ndaj gjithçkaje dhe kujtdo që e rrethon.

Gjithçka filloi kur ai nuk pranoi shakatë e të ftuarve ndërsa priste tortën e dasmës.

Ai u nevrikos dhe me një mik që e kishte pranë, të cilit ia rrëmbeu shishen e shampanjës dhe ia theu në tokë.

Videoja është shpërndarë me shpejtësi në internet dhe bëri xhiron e botës.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmeganews.al%2Fvideos%2F574636583300357%2F&show_text=0&width=261TË