/Dikur e shprehu hapur se e ka FlKSlM,Mariza Ikonomi fejohet me moderatorin shqiptar

Dikur e shprehu hapur se e ka FlKSlM,Mariza Ikonomi fejohet me moderatorin shqiptar

Në një intervistë vitin e kaluar, këngëtarja shumë e dashur për publikun, Mariza Ikonomi e shprehu hapur që moderatori me të cilin ajo do dëshironte të martohej është Isli Islami.

Menjëherë portalet filluan të komentonin se mes Marizës dhe Islit kishte nisur një Iidhje.

Së fundmi Mariza i ka shtuar më shumë këto thashetheme me intervistën e fundit për “Tema Tv”. “Me Islin u martove?”, e pyeti prezantuesi Ronaldo Sharka.

“Ah jo, martesën nuk e kemi bërë akoma, por llokumet i kemi ngrënë”, tha Mariza.