Lajme

Dikur jepte Iajmet më GJ0KSlN jashtë, shikøni çfarë i ka ndodhur tani bukuroshes se zjarrtv

Të gjithë e mbajnë mend si një nga gazetarët që jepte lajmet në “Zjarr” me gjo.ksin jashtë, duke i nxjerrë të gjitha.

Por çfarë ka ndodhur tani me Enkihn? Tashmë Enki nuk punon më në “Zjarr Tv”,

por vazhdon që të jetë shumë e komentuar, ku së fundmi mediat italiane kanë shkruar për të.


“Fotografitë e saj të fundit e tregojnë atë me pushime, midis detit dhe vendasve. Enki e bukur nuk ndalet së kapuri

vëmendjen për format e saj bujare dhe gjithashtu për rrobat gjysmë të zhv eshura:

si për të thënë, ujku qimen e ndërron, por zakonin s’e harron”, thuhet në artikullin e cronacaqui.it ndër të tjera.