Dita e “çmendur”, të rinjtë e dehur shtrihen nëpër rrugët e qytetit

0
331

Në Newcastle dhe Birmingham e premtja njihet si dita e “çmendur”, ku të rinjtë e festojnë si ditën e fundit të javës para weekend-it.

Mbrëmja për ta zgjat deri në orët e para të mëngjesit.

Të alkoolizuar deri në ekstrem, ata mbushin rrugët të shtrirë duke pritur ndihmën nga shokët.

Autoambulancat dhe policia e njohin si e premtja e “çmendur”, për shkak se duhet të rrinë në gatishmëri të çfarëdo lloj incidenti që mund të vije nga të rinjtë e dehur. /k.k/noa.al/