/Ditë gëzimi në familjen e Sabri Fejzullahut/ Këngëtari Iegjendar merr pasaportën shqiptare: Jam shqiptar që kur Iinda

Ditë gëzimi në familjen e Sabri Fejzullahut/ Këngëtari Iegjendar merr pasaportën shqiptare: Jam shqiptar që kur Iinda

Artisti i mirënjohur shqiptar, Sabri Fejzullahu dhe bashkëshortja e tij, Nera janë pajisur me pasaportën shqiptare nga presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta.

Këtë e bëri të ditur vet artisti i njohur përmes një postimi në rrjetet sociale ku edhe publikisht falënderoj presidentin shqiptar, Meta.

Sabriu u shpreh se ndihet krenar dhe i nderuar dhe se gjatë gjithë jetës së tij ka qenë në shërbim të Shqipërisë dhe Kosovës.

Më poshtë statusi i plot i Sabri Fejzullahut:

I dashur President Meta , Jam i nderuar me dékretin tuaj për shtetësinë Shqiptare .

Me keni bere krenar me këtë, keni nderuar punën dhe angazhimin tim një jetë të tërë në rriten dhe lartësimin e zërit dhe kulturës Shqiptare kudo nëpër botë .

I dashur President , unë sot me pasaportën Shqiptare nuk jam me shumë shqiptar se që isha që nga dita kur linda.

Një jetë të tërë vogëlsia ime ishte në shërbim të Shqipërisë , Kosovës, asaj Shqipërisë gjeografike te cilës ju i shërbyet me guxim dhe ndeë i dashur President .

Te faleminderit shume! Ndjehem i vlerësuar dhe respektuar e kjo për mua do të thotë shumë.