Lajme

DjαIi kishte dëgjuar se vαjza nga Fieri ishte ku***, ja çfαrë i bën ai në mes të qytetit

I kishte shkuar mendja keq të ziut nga Fieri, por e ka pësuar keq dhe ka mbetur skandal para njerëzve.

Ai ka tentuar të fusë me dhunë në makinë një vajzë ne mes te rruges.

Mesohet se vajza qe ai kishte fiksim, kalonte çdo ditë përpara lokalit ku qëndronte djali dhe flirtonte me të.

Një ditë djali e ka ndaluar dhe i ka kërkuar të bisedojnë bashkë dhe më tej ka tentuar ta fusë me dhunë në makinë pasi kishte dëgjuar se vajza ishte e “lëvizur”.

Por aty janë mbledhur dhjetra njerëz të cilët kanë bërë që djali ta lëshojë vajzën.