/DjaIi HARROl ceIuIarin në shtëpinë e të dashurës, SHlKONl çfarë i bën ajo pas zbuIimit të mesazheve

DjaIi HARROl ceIuIarin në shtëpinë e të dashurës, SHlKONl çfarë i bën ajo pas zbuIimit të mesazheve

Pakujdesia” e një të riu përfundoi në një skanim nga e dashura e tij në rrjetet sociale.

Ai harroi telefonin celular në shtëpinë e saj dhe ajo zbuloi se po fliste me vajza të tjera.

Vajza tha se kontrolloi rrjetet sociale dhe bisedat e partnerit të saj dhe gjeti mesazhe

në të cilat ai mohonte të kishte një të dashur dhe i dërgonte fotografi të tij lakuriq disa vajzave.

Ajo bën një story në Instagramin e tij, ku thotë:

Doja t’u tregoja të gjitha vajzave të Instagramit se Marcelito harroi telefonin tim në shtëpi, gjë e keqe, I gjori Marcelo!”


Menjëherë video u bë virale.