/DjaIi ka një haII të madh: Dhjetë vjet pa g rua, tani po më..

DjaIi ka një haII të madh: Dhjetë vjet pa g rua, tani po më..

Letra e një burri rreth 45 vjeç që e ka hu;mbur gruan prej 10 vitesh ka një haII. Gjatë kësaj kohe nuk lejoi asnjë femër të hynte në jetën e tij dhe tani ndihet i vetmuar.

E dashur Deidre,

Rreth 9 vite më parë, gruaja ime v;diq dhe unë mbeta me dy vajzat tona të vogla. Është e vë;shtirë të jesh i vetmuar. Unë i dua shumë vajzat por jam 45 vjec dhe vazhdoj të shpresoj që të takoj dikë tjetër në jetën time.

Vajza jonë e madhe ka hyrë në universitet ndërsa vajza tjetër po bën disa kurse private. Tani unë kam më shumë kohë për veten se sa kam pasur në vitet e tjera.

E di që është e vë;shtirë të gjesh da;shurinë e vërtetë, por unë ëndërroj të kem dikë në jetën time. A mund të kem këtë fat dy herë?

Deidre: Po. Ti je një burrë i kujdesshëm dhe i adhurueshëm, prandaj cdo femër do ishte me fat të të kishte në jetën e saj.

Disa njerëz thonë se sa më shumë punojnë, aq më shumë fat kanë. Prandaj ti duhet të fillosh të punosh për këtë.

Duhet të dalësh më shumë në vendet që të pëlqejnë dhe me njerëzit që je komod për të krijuar njohje të reja.