/DjaIi nga Lezha: Burri i motrës më ZURl të fejuarën, tani unë dhe motra po…

DjaIi nga Lezha: Burri i motrës më ZURl të fejuarën, tani unë dhe motra po…

Motra ishte e fejuar me një Italian dhe pas saj u fejova edhe unë me një vajzë shqiptare.

Në fillim gjërat shkonin mirë, e ishim të lumtur që në shtëpi ishim bërë 2 çifte.

Ama na ndodhi hataja po në shtëpi dhe para syve të mi dhe të motrës. Italiani që bënte si i dashuruari i shekullit me motrën time më mori të fejuarën.

Po, po! Ajo iku me të dhe tani ajo është shtatzënë me të.

Mua dhe motrën na lanë vetëm duke na thënë: Kemi rënë në dashuri, na vjen keq! Jemi shumë keq.

Prindërit po ashtu. Ata madje e kanë edhe shtëpinë e re jo shumë larg nesh dhe po e vuajmë shumë këtë situatë. Unë e doja shumë atë vajzën.

Nuk di pse na e bënë këtë. Para syve të mi dhe unë nuk kapa asgjë në kohë.

O Zot e provofshin njësoj si ne këtë dhimbje. S’di a të mbaj veten apo motrën…aq keq kanë shkuar gjërat brenda zemrës tonë.

Faleminderit nëse e postoni sepse kemi të dy nevojë për mbështetje!”, shkruan ai