syntax error, unexpected '<', expecting end of file

DjaIi nga Lezha: BURRl i motrës më mori të fejuarën, tani unë dhe motra po

Një histori e trishtë është rrëfyer nga një djalë i ri. Ai tregon se kunati i ka “rrëmbyer” të fejuarën dhe tani motër e vëlla janë zhytur në hidhërim dhe zhgënjim. Kjo është historia e rrëfyer.

“Jam një djalë fatkeq nga Lezha. Jeta më ka dhënë një goditje shumë të fortë që nuk po arrij dot ta superoj.

Jam 24 vjeç dhe jetoj me familjen në Itali.

Kam edhe një motër që është 22 vjeçe dhe ajo e shkreta po kalon traumë, sepse të dyve na ka prekur e njëjta fatkeqësi.

Motra ishte e fejuar me një Italian dhe pas saj u fejova edhe unë me një vajzë shqiptare.

Në fillim gjërat shkonin mirë, e ishim të lumtur që në shtëpi ishim bërë 2 çifte.

Ama na ndodhi hataja po në shtëpi dhe para syve të mi dhe të motrës.

Italiani që bënte si i dashuruari i shekullit me motrën time më mori të fejuarën

Po, po!

Ajo iku me të dhe tani ajo është shtatzënë me të.

Mua dhe motrën na lanë vetëm duke na thënë: Kemi rënë në dashuri, na vjen keq!

Jemi shumë keq. Prindërit po ashtu.

Ata madje e kanë edhe shtëpinë e re jo shumë larg nesh dhe po e vuajmë shumë këtë situatë.

Unë e doja shumë atë vajzën. Nuk di pse na e bënë këtë.

Para syve të mi dhe unë nuk kapa asgjë në kohë.

O Zot e provofshin njësoj si ne këtë dhimbje. S’di a të mbaj veten apo motrën…aq keq kanë shkuar gjërat brenda zemrës tonë. Faleminderit nëse e postoni sepse kemi të dy nevojë për mbështetje!”, shkruan ai.