/DjaIi nga Tirana shkon në vendin ku u xhirua SPOTl i Ramës, dhe zbuIon se DlÇKA nuk shkon! (Foto)

DjaIi nga Tirana shkon në vendin ku u xhirua SPOTl i Ramës, dhe zbuIon se DlÇKA nuk shkon! (Foto)

Vitin e kaluar kryeminstri Edi Rama bëri një spot elektoral i cili ngjaIIi shumë reagime në opinionin bublik.

Një i ri nga Tirana ka shkuar në rrugën ku është xhiruar spoti elektoral i kryeministrit Edi Rama në rolin e policit.

Marlin Muca ka publikuar edhe një foto pikërisht nga këndi ku është realizuar edhe sekuenca e semaforit nga klipi i Ramës.

I riu nga Tirana shkruan se në spot ka dicka që nuk shkon pasi në rrugën e në zonën ku është bërë xhirimi nuk ka semafor.