/DjaIi pastron kompjuterin, do të ÇUDlTENl çfar gjeti brenda tij

DjaIi pastron kompjuterin, do të ÇUDlTENl çfar gjeti brenda tij

Përdoruesi i TikTok, Kyle, filmoi veten e tij duke pastruar një kompjuter të vjetër.

Kompjuteri ishte mjaft i ndotur, plot pluhur dhe erë të keqe, por Kyle rrëfeu përvojën e tij teksa pastroi kompjuterin.

Gjatë pastrimit të kompjuterit ai brenda tij sheh shumë pluhur, shumë insekte të ngordhura dhe shumë mbeturina.

Nuk kishte pritur që një kompjuter të mbajë kaq shumë mbeturina, kaq shumë pluhur, por ky përdorues i TikTok na dëshmoi se këto aparatura janë një vend ideal për papastërti.

https://youtube.com/watch?v=5W07i-V_MVE%3Ffeature%3Doembed