/DjaIi shqiptar i vë fIakën 50 eurove për të ndezur ClGAREN (Video)

DjaIi shqiptar i vë fIakën 50 eurove për të ndezur ClGAREN (Video)

“Djemtë e pasur” në Shqipëri nuk shqetësohen aspak për paratë, madje edhe i shpërdorojnë ato.

Faqja në Instagram “Rich Kids Albania” ka publikuar së fundmi një video, ku shfaqet një djalë i ri, i cili i vë flakën 50 eurove dhe prej saj ndez cig;aren.

Nuk janë të pakta edhe komentet ne;gative ndaj të riut, ku komentuesit i theksojnë se paratë mund t’i kishte dorëzuar në familje.

Në video, i riu shfaqet i buzëqeshur dhe ‘krenar’ për veprimin që po bën.

https://youtube.com/watch?v=c8D4sFZR5AA%3Ffeature%3Doembed