/DjaIi sjeII nënën e tij në gjyq,reagon ashpër Ardit Gjebrea SHlKONl ç’i thotë atij. (Video)

DjaIi sjeII nënën e tij në gjyq,reagon ashpër Ardit Gjebrea SHlKONl ç’i thotë atij. (Video)

Emisioni shihemi ne gjyq ka gjithmon tema te n;xehta dhe plot ngjarje me zhvillim.

Ndersa sot jane perball njeri tjetrit nena me djalin e saj.

Zonja Etleva pretendon se është pronë e saj, por djali Brikeno nga verifikimet që ka kryer, ka marrë vesh se prona është në emrin e një tjetër mashkuIIi. 

Situata e krijuar e ka detyruar Brikenon të thërrasë mamanë e tij dhe t’i kërkojë një shpjegim se kush është zotëria,

ç’lidhje ka ai me familjen e tyre dhe përse prona për të cilën zonja Etleva pretendon se e ka trashëgimi nga gjyshja është në emrin e tij.

Per me shume shikoni vidoen.

https://youtube.com/watch?v=zo6MCe5-LME%3Ffeature%3Doembed