Djali i kërkon foto lakuriq, ajo që i dërgon vajza e bën të mos e doje veten

  0
  568

  Rrjetet sociale të japin mundësi ditët e sotme që të shkëmbesh foto të ndryshme me persona dhe të panjohur.

  Një djalë i cili po përfitonte nga miqësia me një vajzë, i kërkon që t’i dërgojë foto lakuriq.

  Vajza, e cila tregohet mjaft e zgjuar, për një kohë të gjatë e sjell vërdallë, duke u munduar të bëjë sikur nuk e kupton atë që ai i kërkon.

  Të mësoj unë si të dërgosh foto lakuriq, hiqi rrobat dhe dërgoje celularin në atë pjesë”, i shkruan djali.

  Vajza i dërgon një pjesë të këmbës, por ai këmbëngul të arrijë qëllimin dhe fotoja që ajo i dërgon në fund duket se e bën të ndihet idiot.