/Djali ka tυrp t’ia kërkοjë dhe pse tre muaj në Iidhje, ajo që bën vαjza na Ië pa fjalë…

Djali ka tυrp t’ia kërkοjë dhe pse tre muaj në Iidhje, ajo që bën vαjza na Ië pa fjalë…

Një i ri i ka kërkuar të dashurës së tij “provën e dashurisë” pa e imagjinuar përgjigjen epike të saj.

Ata janë në një marrëdhënie prej tre muajsh, por nuk e kanë pasur kontaktin se/ksual akoma.

Ndaj, djali ka vendosur që t’ia kërkojë vajzës, mirëpo ka një problem: Ai është i tu/rpshëm.

Vajza e ka sjellë vërdallë, duke u hequr sikur nuk e kupton çfarë ai kërkon dhe në fund i ka dhënë përgjigjen epike.

Si përfundim, dashurinë do t’ia demonstrojë këtë të diel, por shpresojmë mos të jetë ndonjë gënjeshtër për 1 Prillin, se atëherë do të ishte “tallja” e dytë.